درباره ما

وبسایت کدسرا که در سال 1395 راه اندازی شد، عملا تلاش دارد به لحاظ فنی و فکری، یک بستر پاسخگو به غالب نیازهای جامعه معماری ایران ارائه دهد، امکان بارگذاری پروژه های حرفه ای و دانشجویی با کمترین محدودیتی، اطلاع رسانی در زمینه برگزاری مسابقات و کارگاه های اموزشی و درسْگفتارها و همچنین ارائه محتوای تئوریک انتقادی نسبت به معماری و شهرسازی به مثابه یک دیسیپلین، از اهداف کلان ولی کوتاه مدت و غالبا تکنیکی کدسرا بوده اند.

قوانین

ضمن تشکر از انتخاب فروشگاه معماری کَدسرا، از آنجا که استفاده از این سایت به هر شکل به معنای قبول شرایط مندرج در بخش قوانین استفاده از سایت است، لطفاً آن را به دقت مطالعه فرمایید.توجه داشته باشید کلیه اصول و رویه‏‌های کدسرا منطبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران، قانون تجارت الکترونیک و قانون حمایت از حقوق مصرف کننده است و متعاقبا کاربر نیز موظف به رعایت قوانین مرتبط با کاربر است.خواهشمندیم قبل از استفاده از مطالب و پروژه های سایت برگه قوانین را مطالعه فرمایید. 

آپارتمانی مبتکرانه با دیوار کمتر به سبک جدید در معماری نوین

صفحه اصلی/ساختمان مسکونی, معماری جهان, نما ساختمان/آپارتمانی مبتکرانه با دیوار کمتر به سبک جدید در معماری نوین

آپارتمانی مبتکرانه با دیوار کمتر به سبک جدید در معماری نوین

ساختمان ۲۴۴ Estúdios Capelinha نمونه‌ای نوآورانه از یک گروه معماری است که بیشترشان پیمانکارانی هستند که به ارائه جایگزینی برای استانداردسازی املاک مسکن علاقمند هستند. این بنا با معماری نوین شامل ۱۰ واحد آپارتمانی است و تمام آنها یک فضای بیرونی شخصی دارند که بعضی از آنها در سطح زمین و برخی دیگر در پشت بام قرار دارد. فضاهای داخلی به صورت فشرده در دو یا سه سطح قرار گرفته و با یک فضای خالی مرکزی که به صورت عمودی از میان همه واحدها عبور میکند به هم وصل می شوند. بنابراین، ما به دنبال فضایی آسوده تر هستیم که کمتر تحت تاثیر مدل های سنتی بازار املاک قرار گرفته باشد.

زمین
برِ زمین مورد نظر کم ولی طول آن زیاد است (۱۰x40 متر)؛ شیب زمین شرایط را به گونه ای فراهم کرده که پارکینگ را می توان در زیر سطح زمین ساخت، پنج واحد در سطح زمین و پنج تای دیگر در سطح بالاتر قرار می گیرند. پنجره های آپارتمان عمدتا در جلو یا عقب قرار گرفته‌اند و از تعبیه آن ها در طرفین جانبی بنا خودداری شده تا از تسلط بر همسایگان و تجاوز به حریم خصوصی آن ها جلوگیری شود. واحدی که در وسط قرار گرفته رو به سمت مخالف ساخته شده و دیوارمشترکی با واحدهای دیگر ندارد و همین باعث شده که از طریق محوطه باز بین واحدها، فضای بیشتری به دست آورد و از تهویه معکوس بهره مند شود. محوطه جلویی و جانبی زمین، مختص واحدهایی است که هم سطح زمین ساخته شده اند و شبیه خانه هایی هستند که هر یک باغی در جلویشان دارند. واحدهای بالاتر دارای تراس هایی هستند که منظره شهر و تپه زیبای Serra do Curral از آن قابل رویت است.
کاربرد
ترکیب فضایی باعث استفاده بهتر فضاها می شود و از تفکیک و پراکندگی واحدهای این ساختمان مثل پراکندگی اکثر واحدهای آپارتمانی که در بازار املاک و مسکن می بینیم، ممانعت به عمل می آورد. آشپزخانه در فضای عمومی خانه قرار گرفته و پشت درب های کمد دیواری پنهان شده است، فضای عمومی معماری نوین نیز به سمت بالکن امتداد یافته و باغ محوطه ساختمان از آن قابل مشاهده است. اتاق طبقات بالا به صورت نیم طبقه بوده و رو به فضای خالی و گرد مرکزی طراحی شده و سرویس بهداشتی مشترک دارند. ساکنین به جای اینکه فضا را به صورت یک مجموعه فضای محصور با چهار دیوار در نظر داشته باشند، باید این طرز فکر سنتی را در جهت زندگی بهتر از ذهن خود دور کنند. استدلالش هم به این صورت است: فضای خانه، باز و بدون دیوار است و فرد می تواند از ترکیب فیزیکی و بصری لذت ببرد. اگر در آینده لازم شد، می توان با صرف هزینه‌ی بسیار کم و بدون نیاز به تخریب، در کمترین زمان این فضاها را بست و از نو تعریف کرد.

 

آپارتمانی مبتکرانه با دیوارهای کمتر و به سبک جدید در معماری نوین

به دلیل عدم قطعیت در مورد تغییرات آتی فضای آپارتمانی مبتکرانه ، برای هر طبقه فقط یک سرویس بهداشتی در نظر گرفته شده و تعداد تیغه ها و دیوارها به حداقل رسیده اند تا محیطی یکدست که همه چیز در یکجا جمع شده و با کیفیت زنگی بهتری در اختیار ساکنین قرار گیرد. در طرفین آپارتمان گشایش های متعددی برای نورگیری و تهویه هوا تعبیه شده است. تمام کانال های تاسیساتی برق و لوله کشی و فاضلاب و راه پله در نمای بغل قرار گرفته تا فضای مرکزی برای کاربردی نامشخص و طولانی مدت وسیع تر باشد.

 

برش B-B
مصالحی ساده و بادوام مثل گرانیت برای محوطه عمومی معماری نوین ، اتاق ها و سرویس بهداشتی، چوب برای نیم طبقه ها، عرشه برای کف تراس، فلز ضد زنگ برای سطح دیوار جلویی، و رنگ ترکیبی برای پوشش نما شرایط را برای ما طوری رقم زد تا تمام تلاش و تمرکزمان را بر روی گشایش های بزرگ، پنجره های کشویی، باغ های شخصی و آسانسور متمرکز کنیم و فضاهای داخلی بیشتر در جهت بالاتر بردن کیفیت زندگی جامعه طراحی و ساخته شود و نه نشان دادن محیط خانه و خودنمایی در مقابل افراد.
تیم معمار: Arquitetos Associados
مکان: برزیل
معمار پروژه: Carlos Alberto Maciel
مساحت پروژه: ۱۱۷۲ مترمربع

2017-04-11T22:43:22+00:00

ثبت ديدگاه

20 − یازده =